Asijská kuchyně

V tomto kurzu se naučíme připravit jídla asijské kuchyně. Přijďte se naučit něco nového

  • grilované krevety s chilli papričkami, koriandrem, sezamem a limetkou, wakame salát
  • massaman kari s grilovaným hovězím pupkem, kardamonem
  • smažená rýže s kuřecím masem, mungo klíčky, zázvorem a koriandrem
  • pšeničné nudle s vepřovou panenkou, houby shitaké, chilli a pak-choi

* změna menu vyhrazena

  • Antonín Bradáč
    2013 –  Spoluzakladatel Czech Chefs
    2007 – 2019 Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment
    ( člen Electrolux Chef’s  Academy )
    Certifikát thajské kuchyně (Thajsko, Four Seasons hotel – Chang Mai )
    Od roku 2009 se zúčastňuje světových kuchařských soutěží, ze kterých si přivezl  několik  zajímavých ocenění, ale také mnoho zkušeností a nápadů, které může uplatnit jako lektor na seminářích CzechChefs. V roce 2013 se stává spoluzakladatelem Czech Chefs. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku, kde společně s teamem CzechChefs získal zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze soutěže a to v disciplíně ,, vaření thajské a národní kuchyně‘‘.
  • Doba trvání kurzu: 3 hodiny
  • Cena kurzu: 3 090 Kč

Nejbližší kurz Asijká kuchyně se koná 30.11.2022 od 16:30 v Showroom12 (Na Luhách 12) Ústí nad Labem

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

   Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

  Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>