Kurz fermentace 

Tajemství živé kuchyně

Připravili jsme pro Vás ve spolupráci s Veronikou Hájkovou tento speciální kurz. Přihlašování bude probíhat přímo přes Veroničiny stránky.

Kurz napěchovaný bublinkami, syčením a kvašením.

Tradičních i méně známé postupy.

PROČ? CO? JAK? V ČEM? JAK DLOUHO?

Teorie, praxe, ucelené informace ve skriptech

Kvašení se solí i bez soli.

Bleskové a krátkodobé kvašení.

Kvašené zelí, kimcchi, bleskové saláty, ředkvičky v umeoctu, cibulky v shoyu a další

  • kvašená zelenina 
  • ovocné octy  
  • kvašená hořčice
  • kombucha
  • tibi vodní kefír
  • tibetská houba
  • zeleninové kvasy
  • kvašené pomazánky
  • kvašené pečivo
  • Veronika Hájková – lektorka kurzů zdravého vaření
  • Doba trvání kurzu: cca 4 hodiny
  • Cena kurzu:1 450 Kč

Veškeré suroviny, bohatá ochutnávka, v případě zájmu mikroorganismy k pěstování nápojů, podrobná skripta v ceně

Maximální počet účastníků 15 osob. Minimální počet jsou 8 zúčastnění.

Kurz není vhodný pro děti.

Nejbližší kurz se koná 11.2.2020 od 16:00 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>