Francouzské dezerty

Ten nejlepší kurz pro milovníky sladkého

Tento kurz je zaměřen na přípravu francouzských dezertů pod vedením zkušené cukrářky. Ukážeme Vám přípravu dezertů , vyzkoušíte si co Vás zajímá a hotové si je pak odnesete s sebou domů.

  • tartaletky
  • odpalované těsto: éclair, paris brest
  • náplně: žloutkový krém, praline krém, ovocné ganache
  • zdobení: glazury na éclaire
  • créme brulee – klasický, ochucený, servírovaný jako dezert a la carte

 

  • Barbora Buršová
  • Doba trvání kurzu:  3 – 3,5 hodiny
  • Cena kurzu:  1 390Kč

Kurz není vhodný pro děti do 12 let

Nejbližší kurz se koná 21.9.2020 od 17:00 v Showroom 12 (Na Luhách 12, Ústí nad Labem)

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>