Jarní menu

Přichází jaro a s ním čas nových a svěžích chutí. Zveme Vás na kurz Jarní menu, kde se naučíte připravovat vybraná jídla. 

  • vejce Benedikt s chřestem a holandskou omáčkou
  • ravioli s medvědím česnekem
  • krémové risotto s chřestem a krevetou
  • telecí medailonky, kedlubnový salát, špenátové farfalle
  • čokoládovou pěnu s ovocem
  • Zdeněk Kubíček –  držitel několika medailí z gastronomických soutěží, kuchař v Hotel a restaurant Větruše ****, kuchař v Hotelu Ostrov****, držitel bronzové medaile M.D.Retigové
  • Doba trvání kurzu: cca 3,5 hodiny
  • Cena kurzu: 990 Kč

Nejbližší kurz se koná 4.4.2019 od 17:00 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>