Mořské plody

Připravili jsme pro Vás kurz přípravy mořských plodů určený nejen pro všechny milovníky těchto dobrot, ale i pro ty, kteří je chtějí teprve poznat.
- krevetový krém
- slávky na bílém víně
- krevety s ananasem a kari omáčkou
- kalamáry se sicilskou caponatou a těstovinami
- olivovou foccaciu
- Zdeněk Kubíček – držitel několika medailí z gastronomických soutěží, kuchař v Hotelu a restaurantu Větruše ****, kuchař v Hotelu Ostrov****, držitel bronzové medaile M.D.Retigové
- Doba trvání kurzu: cca 3 hodiny
- Cena kurzu: 1 390 Kč / osoba
V ceně kurzu jsou nápoje (voda, káva, čaj)
Na místě lze zakoupit bílé a červené víno
Pro tento kurz není v současné době vypsán žádný termín. V případě zájmu nás prosím kontaktujte.
Sledujte GASTROTECHNO GROUP:
Sledujte Showroom 12:
Hotline:
Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531
E-maily:
Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz
Navštivte nás osobně:
Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01
Adresy jednotlivých poboček: