Mořské plody

Připravili jsme pro Vás kurz přípravy mořských plodů určený nejen pro všechny milovníky těchto dobrot, ale i pro ty, kteří je chtějí teprve poznat.

  • krevetový krém
  • slávky na bílém víně
  • krevety s ananasem a kari omáčkou
  • kalamáry se sicilskou caponatou a těstovinami
  • olivovou foccaciu
  • Zdeněk Kubíček – držitel několika medailí z gastronomických soutěží, kuchař v Hotelu a restaurantu Větruše ****, kuchař v Hotelu Ostrov****, držitel bronzové medaile M.D.Retigové
  • Doba trvání kurzu: cca 3 hodiny
  • Cena kurzu: 1 290 Kč / osoba

V ceně kurzu jsou nápoje (voda, káva, čaj)

Na místě lze zakoupit bílé a červené víno

Nejbližší kurz se koná 20.6.2019 od 17:00 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>