Studená kuchyně – párty menu

To nejlepší menu pro Vaši oslavu

Na tomto kurzu si sami vyzkoušíte připravit výborné pokrmy studené kuchyně

  • Hovězí tatarák se zauzeným žloutkem
  •  Tartar z marinovaného lososa s francouzskou hořčicí
  •  Losos v citrusové marinádě
  •  Tartar z pečené řepy
  •  Roastbeef z hovězí roštěné
  •  sépiové grissini

 

  • Zdeněk Kubíček – držitel několika medailí z gastronomických soutěží, šéfkuchař v Hotel a restaurant Větruše ****, kuchař v Hotelu Ostrov****, držitel bronzové medaile M.D.Retigové
  • Doba trvání kurzu: cca 3  hodiny
  • Cena kurzu: 1 190 Kč

Nejbližší kurz se koná 13.6.2019 od 17:00 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>