Studená kuchyně – párty menu
To nejlepší menu pro Vaši oslavu

Na tomto kurzu si sami vyzkoušíte připravit výborné pokrmy studené kuchyně
- Hovězí tatarák se zauzeným žloutkem
- Tartar z marinovaného lososa s francouzskou hořčicí
- Losos v citrusové marinádě
- Tartar z pečené řepy
- Roastbeef z hovězí roštěné
- sépiové grissini
- Zdeněk Kubíček – držitel několika medailí z gastronomických soutěží, šéfkuchař v Hotel a restaurant Větruše ****, kuchař v Hotelu Ostrov****, držitel bronzové medaile M.D.Retigové
- Doba trvání kurzu: cca 3 hodiny
- Cena kurzu: 1 190 Kč
Pro tento kurz není v současné době vypsán žádný termín. V případě zájmu nás prosím kontaktujte.
Sledujte GASTROTECHNO GROUP:
Sledujte Showroom 12:
Hotline:
Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531
E-maily:
Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz
Navštivte nás osobně:
Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01
Adresy jednotlivých poboček: