Pekařský kurz

Ten nejlepší kurz pro milovníky pečení

Tento kurz je zaměřen na přípravu kynutého těsta, výrobu chleba, rohlíků i housek pod vedením šéfpekaře z pražské restaurace s pekárnou Eska

Ukážeme si přípravu kvásku, jak se pracuje s kynutým těstem. Povíme si něco o výrobě chleba. Naučíme se plést housky a válet rohlíky. Ukážeme si jak z jednoho těsta uděláme více druhů pečiva.

  •  Eska chléb 33
  • Rohlíky a housky
  • Koláče s tvarohem, mákem a ořechy
  • Loupák
  • focacciu s rozmarýnem a sušenými rajčaty

 

Členové kuchařskému týmu CzechChefs 

  • Šéfpekař Jaroslav Kozdělka (restaurace s pekárnou Eska – Ambiente Group https://eska.ambi.cz/cz/
  • Antonín Bradáč (Electrolux Professional)
  • Doba trvání kurzu:  cca 2,5-3 hodiny
  • Cena kurzu: 2 290Kč

Nejbližší kurz se koná 25.6.2021 od 16:30 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12) v Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>