Steaky – nové menu

Ten nejlepší kurz pro každého milovníka masa.

Tento kurz je určen nejen absolventům kurzu Steaky. Naučíte se připravovat nové typy steaků a příloh

  • Hovězí steak

  • Vepřová panenka v sušené šunce

  • Kachní prso – sous vide úprava

  • Kachní prso – pomalé pečení

Omáčky:

  • Houbové ragů
  • Hořčičná omáčka
  • Omáčka z pražené kávy

Přílohy:

  • Gratinované brambory s čedarem
  • Salát z nakládané zeleniny
  • Zdeněk Kubíček – držitel několika medailí z gastronomických soutěží, kuchař v Hotelu a restaurantu Větruše ****, držitel stříbrné medaile M.D.Retigové
  • Doba trvání kurzu: cca 2,5 – 3 hodiny
  • Cena kurzu: 2 390 Kč

V ceně kurzu nealko nápoje – cola/fanta/sprite/káva/čaj/voda a alko nápoje – červené/bílé víno/ prosecco

Kurz není vhodný pro děti do 12 let

Nejbližší kurz Steaky se koná 13.9.2022 a 3.11.2022 od 16:30 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>