Steaky

Ten nejlepší kurz pro každého milovníka masa.

Na tomto kurzu si sami vyzkoušíte připravit různé druhy steaků.
  • v průběhu kurzu si řekneme něco o staření masa a úpravě a zužitkování masa
  • uvaříme si flank steak s hráškovým pyré a glazovanou zeleninou
  • kuřecí supreme s limetkovým risotem a bazalkovým pestem
  • steak z telecího kare s domácí brioškou a tapenádou z lilku

* změna menu vyhrazena

  • Zdeněk Kubíček – držitel několika medailí z gastronomických soutěží, kuchař v Hotelu a restaurantu Větruše ****, kuchař v Hotelu Ostrov****, držitel bronzové medaile M.D.Retigové
  • Doba trvání kurzu: 2,5 – 3 hodiny
  • Cena kurzu: 1 690 Kč

Pro tento kurz není zatím vypsán žádný termín. V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte.

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>