Zpracování hovězí svíčkové

Ten nejlepší kurz pro milovníky masa

Tento kurz je zaměřen na zpracování hovězího masa, konkrétně svíčkové

  • Carpaccio ze svíčkové s pestem z čerstvých bylin a parmazánem

  • Tatarák se zauzeným žloutkem, bazalková majonéza

  • Steak z hovězí svíčkové, pepřová omáčka, zámecké brambory

  • Sabayon s čerstvým ovocem

 

  • Zdeněk Kubíček – držitel několika medailí z gastronomických soutěží, šéfkuchař v Hotelu a restaurantu Větruše ****, držitel stříbrné medaile M.D.Retigové

 

  • Doba trvání kurzu:  cca 2,5-3 hodiny
  • Cena kurzu: 2 590Kč

V ceně kurzu nealko nápoje – cola/fanta/sprite/káva/čaj/voda a alko nápoje – červené/bílé víno/ prosecco

Kurz není vhodný pro děti do 12 let

Nejbližší kurz se koná  od 16:30 v Showroom12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem)

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>