Zpracování hovězí svíčkové
Ten nejlepší kurz pro milovníky masa

Tento kurz je zaměřen na zpracování hovězího masa, konkrétně svíčkové
Carpaccio ze svíčkové s pestem z čerstvých bylin a parmazánem
Tatarák se zauzeným žloutkem, bazalková majonéza
Steak z hovězí svíčkové, pepřová omáčka, zámecké brambory
Sabayon s čerstvým ovocem
- Doba trvání kurzu: cca 2,5-3 hodiny
- Cena kurzu: 2 590Kč
V ceně kurzu nealko nápoje – cola/fanta/sprite/káva/čaj/voda a alko nápoje – červené/bílé víno/ prosecco
Kurz není vhodný pro děti do 12 let
Nejbližší kurz se koná od 16:30 v Showroom12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem)
Sledujte GASTROTECHNO GROUP:
Sledujte Showroom 12:
Hotline:
Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531
E-maily:
Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz
Navštivte nás osobně:
Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01
Adresy jednotlivých poboček: