Thajská kuchyně
Kurz, na kterém Vás naučíme tradiční recepty asijské kuchyně

Na tomto kurzu si sami vyzkoušíte připravit různé typy asijských jídel
- polévku Tom Kha Kung (pálivá polévka s krevetami, kokosovým mlékem a galangou)
- Pla pla Salmon (Thajský salát s lososem)
- Phad Thai (Rýžové nudle s kuřecím masem,tofu, mungo klíčky a koriandrem)
- Gaeng Phed Ped Yang (Červené kari s kachnou, liči, lilkem a thajskou bazalkou)
- Antonín Bradáč
2013 – Spoluzakladatel Czech Chefs
2007 – 2019 Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division Food Service Equipment
( člen Electrolux Chef’s Academy )
Certifikát thajské kuchyně (Thajsko, Four Seasons hotel – Chang Mai )
Od roku 2009 se zúčastňuje světových kuchařských soutěží, ze kterých si přivezl několik zajímavých ocenění, ale také mnoho zkušeností a nápadů, které může uplatnit jako lektor na seminářích CzechChefs. V roce 2013 se stává spoluzakladatelem Czech Chefs. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku, kde společně s teamem CzechChefs získal zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze soutěže a to v disciplíně ,, vaření thajské a národní kuchyně‘‘. - Alois Sladovník
- Doba trvání kurzu: cca 3 hodiny
- Cena kurzu: 3 090 Kč
V ceně kurzu nealko nápoje – cola/fanta/sprite/voda/čaj/káva a alko nápoje – červené/bílé víno/prosecco
Nejbližší kurz se koná od 16:30 v Showroom12 (Na Luhách 3420/12) v Ústí nad Labem 400 01)
Sledujte GASTROTECHNO GROUP:
Sledujte Showroom 12:
Hotline:
Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531
E-maily:
Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz
Navštivte nás osobně:
Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01
Adresy jednotlivých poboček: