Thajská kuchyně

Kurz, na kterém Vás naučíme tradiční recepty asijské kuchyně

Na tomto kurzu si sami vyzkoušíte připravit různé typy asijských jídel

  • Polévku Tom Kha Kung (Pálivá polévka s krevetami,kokosovým mlékem a galangou)
  • Pla Pla Salmon (Thajský salát s lososem)
  • Phad Thai (Rýžové nudle s kuřecím masem,tofu,mungo klíčky a koriandrem)
  • Gaeng Phed Ped Yang (Červené kari s kachnou,liči,lilkem a thajskou bazalkou)
  • Antonín Bradáč
    2013 –  Spoluzakladatel Czech Chefs
    2007 – 2019 Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment
    ( člen Electrolux Chef’s  Academy )
    Certifikát thajské kuchyně (Thajsko, Four Seasons hotel – Chang Mai )
    Od roku 2009 se zúčastňuje světových kuchařských soutěží, ze kterých si přivezl  několik  zajímavých ocenění, ale také mnoho zkušeností a nápadů, které může uplatnit jako lektor na seminářích CzechChefs. V roce 2013 se stává spoluzakladatelem Czech Chefs. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku, kde společně s teamem CzechChefs získal zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze soutěže a to v disciplíně ,, vaření thajské a národní kuchyně‘‘.
  • Alois Sladovník
  • Doba trvání kurzu: cca 3 hodiny
  • Cena kurzu: 1 990 Kč

Nejbližší kurz Mexické kuchyně se koná 20.11.2019 od 17:00 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>