Velikonoční menu

Zkuste letos připravit velikonoční hody trochu jinak. Přijďte se inspirovat na náš kurz.

  • vaječnou tlačenku s marinovanou cibulí a okurkou
  • roastbeef, podmáslový chléb, zauzený sýr
  • pečené jarní kuřátko s mandlovou nádivkou a špenátovým salátkem
  • králičí kýta, kedlubnové zelí a bramborový knedlík
  • velikonoční jidáše
  • Zdeněk Kubíček –  držitel několika medailí z gastronomických soutěží, kuchař v Hotel a restaurant Větruše ****, kuchař v Hotelu Ostrov****, držitel bronzové medaile M.D.Retigové
  • Doba trvání kurzu: cca 3,5 hodiny
  • Cena kurzu: 1 090 Kč

Nejbližší kurz se koná 16.4.2019 od 17:00 v Showroomu 12 (Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem).

Sledujte GASTROTECHNO GROUP:

Sledujte Showroom 12:

Hotline:

Produkty, servis: +420 733 383 999
Showroom 12: +420 734 150 531

E-maily:

Produkty: obchod@gastrotechnogroup.cz
Servis: helpdesk@gastrotechnogroup.cz
Showroom 12: info@showroom12.cz

 Navštivte nás osobně:

Sídlo společnosti & Showroom 12
Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem 400 01

Adresy jednotlivých poboček:

Naleznete v sekci kontakty >>